jobba

Jobba hos oss

Redovisningsassistent sökes till Karlén & Stavegren

Redovisning är kul. Det är också roligt att med siffrorna som grund jobba tillsammans med kunderna och göra deras verksamhet ännu bättre. Håller du med kanske du precis har hittat din drömarbetsplats. Vår vardag är en avslappnad och glad miljö där vi är tretton redovisningskonsulter som samarbetar och delar kunskaper – för att höja oss själva, varandra och våra kunder. Här lovar vi att du får användning för allt du kan, samtidigt som du hela tiden får påfyllning av nya kunskaper och erfarenheter. Vi har en både djup och bred kompetens hos oss – och vi delar gärna med oss! Vårt kontor är beläget precis vid Globens tunnelbanestation och vi sitter i ljusa och fina lokaler.

Byrån startades i 1991 av Claes Stavegren och Ragna Karlén Stavegren. I dag är vi elva anställda med olika bakgrund och kompetens. De flesta av våra kunder är ägarledda mindre företag i Stockholm. Tillsammans representerar de ett stort antal branscher som till exempel konsultation, detaljhandel, tillverkning, bygg, fastighet och restaurangverksamhet. Bland våra kunder finns också privatpersoner och organisationer. www.karlen-stavegren.se

Din roll
Du blir redovisningsassistent i vårt team och kommer successivt att få växa in i mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Till att börja med kommer du att jobba med följande:
– Löpande bokföring
– Rapportering
– Avstämningar
– Enklare löner
– Enkla bokslut

Din bakgrund
Du har en relevant utbildning från universitet eller yrkesutbildning. Du har arbetat med enklare redovisning ett eller ett par år efter studier, eller så har du jobbat extra som ekonomiassistent under din studietid. Kanske är du omskolad efter att ha haft ett annat yrke innan. Som person är du en lagspelare som gillar att jobba i team. Med en stor vilja att lära dig kommer du att komma långt i vår organisation.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Valegro AB.
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansvarig rekryterare är Erika Klatzkow, Valegro, tel. 070-412 19 50.

Skicka din ansökan till erika.klatzkow@valegro.se.