jobba

Jobba hos oss

Rutinerad och nyfiken redovisningskonsult till energisk byrå

Redovisning är kul. Det är också roligt att med siffrorna som grund jobba tillsammans med kunderna och göra deras verksamhet ännu bättre. Håller du med kanske du precis har hittat din drömarbetsplats. Vår vardag är en avslappnad och glad miljö där vi är tretton redovisningskonsulter som samarbetar och delar kunskaper – för att höja oss själva, varandra och våra kunder. Här lovar vi att du får användning för allt du kan, samtidigt som du hela tiden får påfyllning av nya kunskaper och erfarenheter. Vi har en både djup och bred kompetens hos oss – och vi delar gärna med oss!

Viktiga egenskaper
Du gillar att planera och strukturera arbetet, lära dig nya saker, ta tag i och driva saker, dela med dig av dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt och ha många sociala kontakter.

Arbetsuppgifter
Den här gången söker vi dig som är en erfaren Redovisningskonsult med erfarenhet av eget kundansvar. Du kommer att jobba självständigt och Lean-inspirerat med sedvanligt konsultarbete som omfattar hela arbetsprocessen med redovisning, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Vi har också uppdrag som omfattar lönehantering. Vi arbetar med fokus att förbättra kundernas redovisning, administrativa processer och att hjälpa kunderna att utveckla sin verksamhet genom rådgivning, som både rör skatter, livsplaner för ägarna, verksamhets- och  ledarskapsutveckling. Du kommer att få fullt kundansvar i vissa uppdrag. Andra samarbetar vi kring och du får det stöd och den utbildning du behöver.

Bakgrund
Flera års erfarenhet från redovisningsbyrå och goda kunskaper inom redovisning och beskattning. Om du är auktoriserad redovisningskonsult är det meriterand, men vi tar hänsyn till hela din kompetensbild.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Valegro AB.
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansvarig rekryterare är Erika Klatzkow, Valegro, tel. 070-412 19 50.

Skicka din ansökan till erika.klatzkow@valegro.se.